Промоутърът на Джошуа: Първо е Пулев, след това е Усик


Промоутърът на Джошуа: Първо е Пулев, след това е Усик
Снимка: Getty Images/Guliver

3938 0

Еди Хърн, промоутърът на Антъни Джошуа, е категоричен, че надпреварата за следващ съперник на британеца е оглавена от Кубрат Пулев. Българинът е официален претендент на IBF  за мач за световната титла, но доскоро знаците бяха, че Ей Джей ще иска да избегне този сблъсък.

От щаба на двукратният световен шампион обаче са размислили и вече Кобрата е фаворит номер 1 за следващ съперник. На въпрос колко бързо ще бъде взето решението за провеждането на нов двубой - Еди Хърн отговори: "Ще бъде взето много бързо, защото лешоядите ще излязат. Не ги виня и аз бих направил същото".

"Трябва да разговарям с IBF и WBO, за да преценим чий претендент ще е първи. Смятам, че това ще е на IBF (б.р Кубрат Пулев), но ще чакаме потвърждение. Ей Джей иска да задържи коланите и мисля, че Първо е Пулев, след това Усик. Мисля, че април или май е реалистична дата за следващия бой на Джошуа", допълни Хърн пред Sky Sports.

А къде ще се проведе сблъсъкът между Пулев и Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички