Готви ли се Джошуа скоро за обединителен двубой в опит да стане абсолютен световен шампион?

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, бе изключително развълнуван след победата на британския боксьор срещу Анди Руис и връщането на шампионските пояси в тежка категория. Хърн веднага бе попитан дали се мисли за обединителен двубой на всички колани, но не даде особено подробности.

"Тази вечер той се превърна в двукратен световен шампион и това е красиво. Той е Кралят. Всички го бяха отписали, но той се завърна, покажете му респект. Искаме подобен двубой от години и се готвим, не се притеснявайте. Тази вечер обаче няма да говорим за това. Той е Кралят", сподели Хърн.

Коренно променен Антъни Джошуа си върна шампионските пояси след бой над Руис

Изключително тежка, но много сладка се оказа победа №23 в кариерата на титана в тежка категория на световния бокс Антъни Джошуа. Британският...

Британският атлет изкова изключително технична и най-вече тактическа победа над досегашния шампион Анди Руис в 12 рунда (118-110, 118-110, 119-109 с единодушно съдийско решение) и си върна трите пояса на световен шампион на IBF, WBA, WBO, които загуби на 1-и юни след сензационен нокаут, постигнат тогава от мексиканската изненада. А какви бяха първите думи на Джошуа след двубоя - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!