От щаба на Джошуа се присмяха на гневните изблици на Уайлдър към шампиона


От щаба на Джошуа се присмяха на гневните изблици на Уайлдър към шампиона
Снимка: Guliver/GettyImages

6308 0

Дионтей Уайлдър използва неделния ден, за да критикува жестоко Анди Руис и Антъни Джошуа за двубоя, който двамата проведоха в Саудитска Арабия. Както е известно, британецът успя да си върне титлите на IBF, WBO и WBA в тежка категория на световния бокс, показвайки много силна тактическа игра срещу мексиканеца, но Бронзовия Бомбардировач засипа с обиди стила, показан от Ей Джей на ринга в събота вечер. 

По време на пресконференцията след срещата Джошуа отказа да влезе в словесна престрелка с Уайлдър, но пък Еди Хърн не остана длъжен на американеца. Промоутърът беше категоричен, че Дионтей е много далеч от статута на британеца и неговото мнение за случилото се не е квалитетно. 

"Мисля, че прекараме твърде много време и изхарчихме прекалено много енергия, за да говорим за Дионтей Уайлдър. Като погледнем голямата картина, какво ще видим - той току-що се би в Лас Вегас и продаде едва 7 хиляди билета. Не е излизал никога от САЩ. На никого не му пука за Уайлдър. Съжалявам, но това е самата истина", каза Еди Хърн пред IFL TV. 

Промоутърът даде много обширно интервю, в което разкри, че двубоят в Саудитска Арабия е счупил всички рекорди на системата "pay-per-view" на "Sky Sports" за гледаемост, а също така разкри кога Джошуа се връща на ринга и срещу кого (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички