Промоутърът на Джошуа посочи най-важният фокус за тях за двубоя с Кубрат


Промоутърът на Джошуа посочи най-важният фокус за тях за двубоя с Кубрат
Снимка: Guliver/GettyImages

1486 0

Еди Хърн, промоутърът на Антъни Джошуа, заяви, че боксьорът е изцяло концентриран върху това двубоя с Кубрат Пулев да се проведе във Великобритания. В последните седмици се появиха различни информации с няколко дестинации за срещата, но изглежда, че от щаба на Джошуа ще настояват да са домакини. Първоначално срещата бе насрочена за стадиона на Тотнъм, но заради пандемията от коронавирус бе отменена.

"Няма ли да е прекрасно да преминем през всичко това и да се проведе един двубой в тежка категория за световна титла във Великобритания. Това е абсолютният фокус за нас и само ако не зависи от нас, бихме разгледали други оферти.

Двубоят ще се проведе най-рано в края на септември. Ще бъде страхотно да проведем битка за световната титла във Великобритания. Това е целта ни. Най-вероятно ще се осъществи през октомври или ноември, когато очакваме и мерките да бъдат разхлабени", заяви Хърн пред Sky Sports.

"Хърватия е потенциална опция и е част от широко обсъждане", заяви промоутърът относно предложението от щаба на българина. "Хърватия е тази, която подкрепя Кубрат. Пула Арена е амфитеатър, който е построен по време на Римската империя. Има страхотна история и двамата ще се бият като истински гладиатори“, заяви по-рано Ивайло Гоцев. 

А ето какъв срок бе поставен за определяне на локация на мача между двамата боксьори.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички