През следващата седмица взимат решение за двубоя между Кубрат Пулев и Джошуа


През следващата седмица взимат решение за двубоя между Кубрат Пулев и Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

6527 0

Провеждането на двубоя между световния шампион Антъни Джошуа и най-добрия български боксьор Кубрат Пулев е под сериозен въпрос заради пандемията от коронавирус. Засега са отменени боксовите събития през април в Англия, но се очаква да се види какво ще е развитието и дали пандемията ще отшуми до юни.

Според The Sun през следващата седмица ще бъде взето решение какво ще случи и с двубоя между Ей Джей и Кобрата. Насрочената дата към този момент е 20 юни, като срещата трябва да се проведе в Лондон на стадиона на Тотнъм. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, ще се опита да отложи двубоя за юли месец.

По-рано Кобрата заяви, че според него няма никакъв шанс срещата да се проведе по план и дори прогнозира, че може да се отложи за края на годината. Освен това обяви, че за него няма никакъв проблем да се бие и без публика на стадиона. "На линия съм за мач и за 20 юни, и за 25 юли, и когато кажат. Аз съм готов, защото съм здрав. В целия свят трябва да се нагаждаме към ситуацията. Без публика какъв е проблемът? Дали има 60 хиляди на един стадион или ще платят, за да го гледат през интернет, не виждам къде е разликата. Да, без публика ще се загуби шоуто, в крайна сметка това е световен шампионат, който трябва да се проведе", заяви Кобрата. Междувременно Кубрат призова да сме дисциплинирани в битката срещу коронавируса, като призна, че дори е имал съмнения дали и той не го е изкарал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички