Кубрат Пулев готов на бой срещу Джошуа дори и без публика


Кубрат Пулев готов на бой срещу Джошуа дори и без публика
Снимка: БГНЕС

3183 0

Кубрат Пулев за пореден път изрази готовност да се изправи срещу Антъни Джошуа, по което и да е време. Според него няма да е проблем двамата да проведат срещата дори и без публика.

"На линия съм за мач и за 20 юни, и за 25 юли, и когато кажат. Аз съм готов, защото съм здрав. В целия свят трябва да се нагаждаме към ситуацията. Без публика какъв е проблемът? Дали има 60 хиляди на един стадион или ще платят, за да го гледат през интернет, не виждам къде е разликата. Да, без публика ще се загуби шоуто, в крайна сметка това е световен шампионат, който трябва да се проведе", заяви Кобрата пред bTV.

"Тренирам в тези дни в моята зала и в гората във Витоша, там е рай. Боксът е засегнат много тежко от коронавируса. След 2,3,4 месеца ще бъда още по-готов за сблъсъка с Антъни Джошуа. Мачът ще бъде исторически за мен, за България, за българския спорт и ако победим, ще е победа за цялата странаНе съм постигнал още световната титла и в личен план деца. С карантината шансовете се увеличават. Не съм го решил, не съм го направил", каза още Кобрата относно бъдещите си планове. Междувременно Кубрат призова да сме дисциплинирани в битката срещу коронавируса, като призна, че дори е имал съмнения дали и той не го е изкарал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички