"The Sun" открои трите тактики, които може да изведат Пулев до победа над Джошуа


"The Sun" открои трите тактики, които може да изведат Пулев до победа над Джошуа
Снимка: Instagram

6061 0

Британският таблоид "The Sun" смята, че Кубрат Пулев има своите шансове в мача срещу Антъни Джошуа, който трябва да се проведе това лято. Изданието посочи трите тактики, които българинът може да приложи, за да търси успех срещу британската зведа в категорията. Таблоидът отчита, че Пулев отстъпва на съперника си по възраст, височина, обсег и тегло", но има своите шансове. Ето какви са те:

1. ТОВА ЛЯВО КРОШЕ

Това е сладкият удар, с който Дилиън Уайт, Александър Поветкин и Анди Руис-младши нараниха Ей Джей, и Пулев ще знае как да го използва. Софийският герой не носи толкова сила, колкото Уайт или Поветкин и не е толкова бърз, колкото беше Руис в първия мач. Но той със сигурност ще гледа изобилие от записи на мачовете на Антъни, за да види срещу какви удари ще се защитава и лявото кроше ще му хване окото.

2. НАТИСК ВЪРХУ ХИЩНИКА

Преди мача в САЩ (загубата от Руис, бел.ред.) Джошуа бе един от най-страховитите нокаутьори, но последните му 2 изпълнения (двата мача срещу Руис) му отнеха малко от фактора страх. Ако Пулев иска някакъв шанс за успех, той трябва да и да изпробва отново боксовите си умения. Опитът да притисне Джошуа, без да се подложи на смазващата му дясна ръка, няма да е лесен, но Пулев, чиято единствена загуба в професионалната кариера дойде срещу големия Владимир Кличко), ще знае как да го направи. Пускането на плана в действие обаче няма да е толкова лесно.

3. ДА НАТОЧИ ПЕРАТА

Без да разбира добре английски, Пулев ще се бори да вкара Ей Джей в лична битка. Ако българинът може да направи няколко резки коментара, може би, за последните две изпълнения на шампиона или силата на брадичката му, тогава той може да го вкара в шумна кавга, от която ще се облагодетелства. Ако Джошуа има хладен ум, той най-вероятно ще комбинира уменията си, за да превърне Пулев в жертва, както го направи с Поветкин, Уайт и Чарлз Мартин. Но ако Пулев успее по някакъв начин да влезе в главата му, той може би ще успее да го изкуши на близко разстояние и тогава ще видим колко заслужава своите коефициенти на аутсайдер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички