Кубрат Пулев с песимистична прогноза: Според мен спорт ще има най-рано след 2 години


Кубрат Пулев с песимистична прогноза: Според мен спорт ще има най-рано след 2 години
Снимка: Getty Images/Gulliver

8298 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев направи доста неприятна прогноза относно спорта и как той ще се възстанови след пандемията от коронавирус. Както е известно, двубоят му за световната титла срещу Антъни Джошуа е насрочен за 20 юни и до то момент няма официална информация, че ще претърпи някаква промяна.

"Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги гледам как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят колко голям е проблемът. Мач ще има, само да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато казах, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз казах истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан", заяви Кобрата пред Нова телевизия. 

"Има клауза и за реванш, след като го победя и да му дам. Променям се ежедневно и постоянно изисквам все повече от себе си. Стремя се да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло. Какво сме хората, ако не сме добри? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи много неща в себе си", допълни още боксьорът ни. Междувременно на Острова откроиха ключовите моменти, които може да помогнат на българина да спечели срещу Джошуа - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички