Кубрат Пулев: И аз се чудих дали не съм изкарал коронавирус


Кубрат Пулев: И аз се чудих дали не съм изкарал коронавирус
Снимка: БГНЕС

5675 0

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев отново коментира пандемията от коронавирус, като заяви, че в никакъв случай вирусът не е за подценяване, но не трябва да се поддаваме на паниката. Той дори заяви, че наскоро се е зачудил дали и той не го е изкарал.

"Генерал Мутафчийски е прав, хората трябва да са дисцилинирани. Вирусът не е за подценяване, но не бива и да се допуска психоза. Просто трябва да се пазим. Въпросът е да се предпазваме, да сме дисциплинирани. Виждате колко хора го изкарват на крак. Онзи ден като си затворих очите и почнаха да ми парят, дори се зачудих дали не го изкарах и аз", заяви Кобрата пред Бтв.

"Не смятам, че самият вирус е толкова голям проблем, колкото тярбва да се внимава икономически. Той може да бутне икономиката, а тогава ще стане страшно. Трябва да бъдем единни, задружни, ръководени от умни хора, които да взимат бързи, смели и правилни решения", заяви още боксьорът ни. Само преди няколко дни Кубрат Пулев с гневно обръщение към българските политици относно коронавируса - ето какво написа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички