Преговорите между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа зациклиха


Преговорите между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа зациклиха
Снимка: Gulliver/GettyImages

4309 0

Преговорите за мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация за момента удрят на камък, твърди bTV. Британският боксьор и промоутърът му Еди Хърн държат на всяка цена битката с Кобрата да се проведе на тяхна територия - в Лондон.

Според източници от двата щаба, Пулев настоява за неутрален терен, като приоритет за него и екипа му остава Истанбул. Според правилника на британската професионална боксова асоциация, всяка среща от подобен ранг на територията на Острова, задължително се обслужва от английски съдии. Малко известен факт, който обаче превръща Англия в най-неблагоприятното за Кобрата място.

Датата на двубоя засега също води до разнобой. Джошуа предпочита да се боксира на 30-ти май, Пулев не е съгласен, защото точно тогава има друго събитие със световна значимост в спорта - финалът в Шампионската лига, който ще се играе в Истанбул.

В същото време, легендарният промоутър Боб Аръм, който представлява Кубрат, е убеден, че българинът ще нокаутира Джошуа и до една година ще се изправи в обединителен мач за всички пояси в тежка категория срещу друг негов клиент - Тайсън Фюри (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички