Джошуа и Пулев поискаха допълнителни две седмици за преговори, а причината е само една


Джошуа и Пулев поискаха допълнителни две седмици за преговори, а причината е само една
Снимка: БГНЕС

3713 0

Представители на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа са поискали удължаване на крайния срок, който имат за преговори помежду си. Твърди се, че двете страни са много близо до сделка, но все още има неща, които трябва да се уточнят.

Това ще бъде второ удължаване на срока. Първоначално той бе до 11 януари, след което се удължи с 20 дни - 31 януари. А сега двете страни са поискали още две седмици - до 14 февруари. "Направихме голям прогрес и сме близо до сделка", призна Еди Хърн пред ESPN.

Основната причината за това искане е, че все още не може да се разберат къде ще се проведе двубоят и това се очертава като най-големия проблем. Досега като възможни варинати са посочвани Великобритания, Турция, Саудитска Арабия и Катар. Ако случайно двете страни не се споразумеят, тогава ще се проведе търг на сляпо за определяне на най-добрата оферта. В такъв случай Джошуа ще вземе 65% от приходите, а Пулев като претендент 35%.

По-рано Хърн заяви, че неговият клиент иска да се бие във Великобритания, което не се е случвало година и четири месеца, но българинът натиска мачът да се проведе там, където ще се изкарат най-много пари. Кобрата не остана длъжен и бързо отговори на обвиненията на промоутъра (вижте подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички