Уайлдър: Пулев е смел боец, а Джошуа - страхливец!


Уайлдър: Пулев е смел боец, а Джошуа - страхливец!
Снимка: Getty Images/Guliver

5938 0

Световният шампион по бокс на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър изказа ласкави думи за Кубрат Пулев. Той направи това, след като бе помолен да коментира големите имена в дивизията. Американецът ще се бие с Тайсън Фюри в мач-реванш на 22 февруари в Лас Вегас, Невада.

"Пулев е смел и силен боец. Не съм виждал много от него напоследък, защото не се бие толкова често. От това, което съм виждал, той определено прави добри мачове, двубоят срещу Кличко и така нататък. Мисля, че има силна воля и силна психика", заяви 34-годишният Уайлдър в интервю пред ESPN. За Антъни Джошуа той бе краткословен. "Просто страхливец, това мисля", посочи той.

"Тайсън Фюри е забавен, боксьор с качества. Фюри е глътка свеж въздух в категорията, защото ми помага да рекламирам нашия мач. Повечето останали бойци не искат да говорят или да кажат какво искат. Анди Руис? Бях много разочарован от него, защото, може би, му възлагах надежди. Наистина исках да постигне величие. Особено от там, където идва в бокса. Ангел дойде и го спаси, даде му страхотна възможност да бъде мегазвезда", бяха думите на "Бронзовия бомбардировач" за другите големи в категорията. Според боксов сайт, Пулев е един от най-подходящите съперници за Уайлдър. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички