Кобрата коментира упрека на Еди Хърн, че е алчен за пари


Кобрата коментира упрека на Еди Хърн, че е алчен за пари
Снимка: http://kubratpulev.com

6235 0

Българската звезда в бокса в тежка категория Кубрат Пулев отрече подхвърлянията от страна на Еди Хърн, че българинът е алчен. Промоутърът на Антъни Джошуа заяви, че Пулев иска да се бие с клиента му там, където ще изкара най-много пари. Екипът на софиянеца изразява предпочитания към Турция, докато този на британеца иска боят да е в Лондон. 

"За мен е важно съотношението на силите да е в моя полза, а не съотношението на парите. И да взема световната титла. Не обръщам внимание на такива неща, нито на глупостите на Еди Хърн, че съм държал да се боксираме в Турция, защото съм щял да изкарам повече пари. Напротив, най-вероятно в Турция парите ще са по-малко", категоричен бе Кобрата пред bTV.

Джошуа и Пулев имат срок до 31 януари да се договорят за всичко около бъдещия двубой, в противен случай ще бъде насрочен търг за мача. Съотношението между частта от хонорара, която ще получат бойците, е 65:35 в полза на британеца. В момента българинът се готви за битката във високопланинската база Белмекен. Вижте точните думи на Хърн за Пулев в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички