Аръм: Пулев може да се бие с Фюри за обединяване на трите титли


Аръм: Пулев може да се бие с Фюри за обединяване на трите титли
Снимка: Instagram

5188 0

Американският промоутър Боб Аръм си прави любопитни сметки за това, което може да се случи до края на годината. Шефът на "Top Rank" се надява неговата компания да проведе бой за обединяването на трите важни титли в тежка категория и този сблъсък да бъде между негови бойци. Става дума за Кубрат Пулев и Тайсън Фюри, на които им предстоят битки съответно за титлата на IBF и на WBC.

Според Аръм, мач Кубрат Пулев срещу Тайсън Фюри може да се случи още тази година, но по-късно. Условието, разбира се, е и двамата да преодолеят следващите си съперници. Българинът ще се бие с Антъни Джошуа през май-юни, а британецът ще излезе на ринга срещу Дионтей Уайлдър в САЩ.

Промоутърът разясни, че в договора между Фюри и Уайлдър е вписано, че загубилият може да поиска трети мач, но след това той трябва да вземе 40% от приходите. "Победителят във втория двубой получава 60%. Но зависи от губещия да издърпа щепсела за втори реванш", посочи американецът в предаването "The AK and Barak Show" на Sirius XM Radio.

Запитан дали ако Фюри победи Уайлдър, ще иска да се бие с Джошуа след това, Аръм заяви, че Пулев ще сложи край на тези мисли. "Ако Уайлдър, в този случай като губещ, реши да премине в друга посока. Тогава абсолютно Фюри ще се бие с Пулев, който ще нокаутира Антъни Джошуа", категоричен бе опитният промоутър. А какви са другите възможности за следващ съперник на Кобрата след мача с Джошуа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички