Преди зрелището Уайлдър - Фюри: Тайсън се готви за боя с мастурбиране 7 пъти на ден


Преди зрелището Уайлдър - Фюри: Тайсън се готви за боя с мастурбиране 7 пъти на ден
Снимка: Guliver/GettyImages

12994 0

Непобеденият в професионалния бокс в тежка категория Тайсън Фюри направи шокиращо разкритие за метода, по който се подготвя за сблъсъка срещу Дионтей Уайлдър. Британският техничар призна, че мастурбира 7 пъти на ден, а това влиза като основна част от подготовката му за реванша срещу Бронзовия Бомбардировач през февруари в Лас Вегас

Причината за това негово решение е да бъде поддържано високо ниво на тестостерон по време на подготовката, която включва тежки натоварвания, специална диета и, очевидно, усамотяване 7 пъти на ден. 

"Истината е, че правя много различни неща, които преди не правех. Ям 5-6 пъти на ден, като трябва да пия и 8 литра вода дневно. Нямам представа дали тези неща имат някакво значение във вечерта на двубоя. Преди нямаше никакво значение, но ако това ми помогне по някакъв начин да имам предимство в двубоя, ще го направя. Защо пък да не пробвам", каза Фюри пред "Hoop Jab" и потвърди за интересното допълнение към подготовката му. 

"Мастурбирам 7 пъти на ден, за да държа високи нива на тестостерон. Трябва да съм постоянно активен и тестостеронът да е в непрестанно движение. Не искам нивото му да пада в нито един момент". 

Краля на ромите също така сподели, че се опитва да се отдалечи максимално от външния свят и е напълно фокусиран върху това да нокаутира Дионтей Уайлдър в реванша

"Елиминирам всички неща, които могат да ме разсеят. Не ползвам телефон. Не пия диетична кола, въпреки че съм пристрастен към тази напитка. На предишни лагери постоянно пиех кола - тонове и тонове такива напитки. Вече не", каза още претендентът за титлата на WBC. 

Междувременно, докато всички чакат с интерес реванша между Фюри и Уайлдър, изглежда, че Антъни Джошуа е решил дали ще защитава титлата срещу Кубрат Пулев (подробности в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички