Обявиха кога е реваншът между Уайлдър и Тайсън Фюри, ще се бият и за изненадваща титла


Обявиха кога е реваншът между Уайлдър и Тайсън Фюри, ще се бият и за изненадваща титла
Снимка: Guliver/GettyImages

5819 0

Най-голямото зрелище в професионалния бокс, което можем да очакваме през 2020 година, вече има потвърдена дата. След дълги месеци на спекулации и закани, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще проведат дългоочаквания реванш помежду си на 22-и февруари 2020 година в "MGM Grand Arena" в Лас Вегас. Новината беше потвърдена от двамата боксьори, но феновете останаха разочаровани, след като Боб Аръм обеща новината да бъде обявена на специално събитие, но такова нямаше. 

"Време е! На 22-и февруари в Лас Вегас може да гледате как нокаутирам Дионтей Уайлдър, или по-познат като "The Big Dosser" (бел.ред. - най-близкият превод е Големия провал, а по този начин Тайсън Фюри нарече Уайлдър след равенството помежду им в първия мач)", написа британският боксьор, повърждавайки датата за реванша. 

Разбира се, Бронзовия Бомбардировач не остана длъжен и също отправи своята закана към Фюри. 

"След 22-и февруари вече няма да има неотговорени въпроси. Ще завърша това, което започнах, и този път Фюри няма да стане от пода толкова бързо, колкото го направи преди година. Доказал съм се многократно и ще го сторя отново през февруари", написа шампионът на WBC. 

Интересната новина покрай датата за двубоя е фактът, че ще бъде заложена съдбата и на още една титла. Това е коланът на боксовата библия "Ring Magazine", като за последно тя бе владение на Тайсън Фюри. В момента тя е свободна и ще бъде притежание на победителя в Лас Вегас. 

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2019 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички