Тайсън Фюри с нова закана срещу Уайлдър: Ще го нокаутирам след два рунда


Тайсън Фюри с нова закана срещу Уайлдър: Ще го нокаутирам след два рунда
Снимка: Getty Images/Guliver

2456 0

Тайсън Фюри заяви, че ще търси нокаут в срещата си за световната тила по бокс в тежка категория на WBC с Дионтей Уайлдър. Реваншът между двамата ще се състои на 22 февруари в Лас Вегас и британецът настоява, че този път ще търси бърза развръзка, за разлика от предишния двубой, в който бе близо да спечели по точки.

Фюри допълни, че именно това е причината и да смени треньора си, като сега единствената му цел е да търси бърз нокаут, като се закани това да се случи в два рунда. "Няма да бягам. Не трябва да ме наглеждате. Той ще падне след два рунда. Два! Може да се смеете сега, но когато се случи, ще погледнете сериозно на това".

"Влизам в тази среща с нагласата да го нокаутирам. Знам, че не мога да спечели по точки, трябва ми нокаут. Заради това смених треньора си, това е планът ми за мача. Хората смятат, че или той ще ме нокаутира, или аз ще спечеля по точки. Обикновено обаче става обратното - той ще опита да се боксира, а аз ще търся нокаута. Ще го чакам в центъра на ринга и нека по-добрият победи", заяви 31-годишният Фюри.

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2019 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия).

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички