Потвърдено: Огромна промяна за боя на Кубрат Пулев - има нов съперник


Потвърдено: Огромна промяна за боя на Кубрат Пулев - има нов съперник
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

2448 0

Има сериозна промяна в плановете за българския боксьор Кубрат Пулев. Както е известно, той ще участва в главния мач от събитието Triad Combat, което ще се провоеде в Арлингтън, Тексас (на 27 ноември).

Смяташе се, че негов съперник ще е бразилецът Витор Белфорт, но от официално съобщение на организаторите на събитието стана ясно, че опонентът на Кобрата е променен и българинът ще се бие с американеца Франк Мир.

Правилата за двубоя остават същите - те няма да бъдат нито тези на бокса, нито на ММА. Сблъсъкът ще е на триъгълен ринг, ще бъдат разрешени всички удари от бокса, но и част от ММА. Няма да има ритници, лакти, бой на земя и хватки за предаване.

Галавечерта ще бъде изключително бляскаво и мащабно събитие, като на него ще участва една от най-популярните музикални групи в света - "Металика". Колкото до промяната спрямо съперника на Кубрат, все още не е ясно каква е причината за това.

Мир е на 42 години и може да се похвали със силна история при бойните спортове. Той е шампион на два пъти при най-авторитетната верига UFC в тежка категория. Той дебютира в бокса по-рано през годината, но загуби по точки от Стив Кънингам. Същевременно обаче държи и рекорда за най-много победи преди финалния гонг в тежката категория на UFC - 13.

Наскоро Кубрат Пулев говори за предстоящия мач и обяви голяма новина за кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички