Официално: Кубрат Пулев ще се изправи срещу Витор Белфорд на 27 ноември 2021 година!


Официално: Кубрат Пулев ще се изправи срещу Витор Белфорд на 27 ноември 2021 година!
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

6151 0

Да, мач между Кубрат Пулев и Витор Белфорд ще има! Това бе потвърдено от самия българин, а зрелищната битка се очаква да се проведе на 27 ноември 2021 година...

Събитието ще се състои в САЩ и ще бъде част от програмата на "Triad Combat", но самият мач ще се различава доста от традиционния бокс. Единството общо е, че хонорарите на двамата спортисти ще бъдат "космически"!

"Спортна джунгла" пише, че разликата в килограмите между Пулев и Белфорд ще бъде ПОНЕ 14 кг - за последно Кобрата бе заковал кантара на 108 кг, а бразилецът на 94.

Битката ще се проведе на ринг с триъгълна форма, чиито точни размери все още не са напълно ясни, но се очаква форматът да бъде 5 рунда от по 2 минути - подобен на този от смесените бойни изкуства. 

Големината на ръкавиците също ще бъде по-малка от тези в бокса и правилата ще позволяват повече видове удари. Разбира се, лактите, ритниците, задушаващите хватки и боят на земята ще останат забранени!

Витор Белфорд е на 44 години и преди три години се отказа от смесените бойни изкуства. Той е висок 183 см, а в кариерата си има 41 мача (26 победи, 14 загуби и само 1 равенство).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички