Пулев, Кличко, Руис? Антъни Джошуа разкри кой негов опонент удрял най-здраво


Пулев, Кличко, Руис? Антъни Джошуа разкри кой негов опонент удрял най-здраво
Снимка: Gulliver/Getty Images

8299 0

Време е за дългоочакваната битка Джошуа срещу Усик. Според мнозина боксови анализатори 34-годишният украинец ще бъде най-тежкият съперник до момента в кариерата на Антъни Джошуа, въпреки че той се е бил с хора като Владимир Кличко, Дилиън Уайт и Кубрат Пулев.

Любопитното е, че единственото му поражение до момента дойде от мексиканеца Анди Руис. Може би от тази гледна точка е любопитен отговорът на Джошуа, когато бе запитан кой негов опонент до този момент е удрял най-здраво. Ето какво отговори:

"Кой ме е удрял най-здраво? Да, Кличко. Щях да кажа Руис, но когато той ме удряше, това бе като сътресение в задната част на главата ми. Когато се изправих срещу Кличко, да, знаех, че това може да завърши по два начина.

Аз можех или да спечеля, или да се окажа лежащ на земята. Това човек е звяр, той е същински звяр" - сподели 31-годишният британски световен шампион, който притежава коланите на WBA, WBO, IBF и IBO.

В мача срещу Кличко Джошуа бе проснат на земята, но въпреки това успя да го победи в 11-ия рунд след технически нокаут. Именно така си върна колана на IBF и спечели овакантените такива на WBA и WBO. Това бе и последната нощ от богатата кариера на Кличко.

Въпреки че тогава украинецът бе в залеза на своята кариера, той успя да окаже впечатляваща съпротива на Джошуа, който бе в разцвета на силите си. След онзи мач Антъни спечели следващите си 3 битки, преди да загуби от Руис. Предстои да разберем дали след сблъсъка си с Олександър Усик Джошуа няма да отговори по различен начин на този въпрос след време.

ГЛЕДАЙ ДЖОШУА - УСИК ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички