Палми Ранчев: Кубрат е по-интелигентният и трябва да е 2 хода пред Чисора


Палми Ранчев: Кубрат е по-интелигентният и трябва да е 2 хода пред Чисора
Снимка: БГНЕС

1701 0

Кубрат Пулев е по-интелигентен от Дерек Чисора и това му носи предимство в мача между двамата, който е утре. Това заяви изтъкнатия български треньор в бокса Палми Ранчев пред "Спортната джунгла".

"Кубрат е по-интелигентен в играта си, пък и в поведението си. Чисора е доста примитивен. Кубрат със сигурност би трябвало да е с един-два хода преди него. Надявам се за този мач с Чисора Пулев да е разнообразил играта си. Да е този, който сме свикнали да виждаме в най-добрите му прояви, но да изненада с нещо съперника", продължи боксовият треньор.

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

"Разчитам на неговата интелигентност и амбиция да постигне нещо. Трябва да има добра тактика, да си е построил всеки рунд. Навсякъде по ринга да знае какво трябва да направи. Всичко при него трябва да е уточнено. След 6-7 рунд боксьорът не е много наясно какво става на ринга, така че трябва да е изградил навици, които ще му донесат успех", допълни Ранчев.

"Чисора е много агресивен, много мощен от близка дистанция. Държи се добре на средна и къса дистанция. Опасен е, с много силни удари. Кубрат в първия мач наистина го обезличи с неговите прави удари. Успяваше да вземе връх. Сега пак трябва да е намерил ключовете към Чисора. Британецът има по-примитивна защита, държи високо ръцете. Движение от кръста вдясно и се сближава. Там вече е опасен. Докато от дистанция Кубрат може буквално да си играе с него", завърши треньорът. А ето как Чисора анонсира утрешния бой пред феновете.

ВИЖТЕ ОЩЕГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички