След кантара на Пулев - Чисора: Дел Бой значително по-тежък от Кобрата


След кантара на Пулев - Чисора: Дел Бой значително по-тежък от Кобрата
Снимка: GettyImages

2968 0

Кубрат Пулев и Дерек Чисора преминаха през задължителния кантар преди битката между двамата в събота вечер в зала "O2 Arena" в Лондон. За разлика от предишните ексцесии през 2016 година, този път проблеми нямаше, а кантарът показа, че Дел Бой е значително по-тежък от Кубрат Пулев преди битката им (статията продължава надолу). 

Какво показа кантара преди Пулев - Чисора? 

Кобрата беше посрещнат с аплодисменти от присъстващите на събитието, а самият той беше в отлично настроение и се отдаде на "закачки" с Еди Хърн. Веднага след него и Чисора се появи край кантара, но аплодисментите в негова полза не бяха кой знае колко значими, но пък имаше доста смях, след като се появи с маска на Борис Джонсън. 

Пръв на скалата се качи Кобрата, който закова кантара 113.39 килограма. Интересен факт е, че той е с почти един килограм по-тежък в сравнение с двубоя си през май срещу Джери Форест (112.49 преди два месеца). В сравение с двубоя срещу Джошуа, той е с 5 килограма по-тежък (108.4 през декември 2020). 

Чисора не свали маската и се качи с нея на кантара, заковавайки го на 117.11 килограма - с 4 килограма и половина по-тежък от последната си битка с Джоузеф Паркър. 

Как да гледаме Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора? 

Голяма част от феновете на бокса у нас имат все още надежда, че българска телевизия ще излъчи битката между двамата. Това обаче няма да се случи, а единственият начин да гледаме Пулев - Чисора е през стрийминг платформата DAZN (линк за платформата тук!). 

Гигантът в стрийминга на спортни продукции ще излъчи цялата галавечер в Лондон в събота (09.07). Освен това е осигурен коментар на български за родните зрители. Галавечерта ще е налична още на английски и испански. Телевизионните битки от събитието започват в 21:00 часа българско време, а мачът на Кубрат и Чисора е последен в програмата. 

Всеки, който няма как да гледа галавечерта, може да следи пълна информация, последни новини и мачът Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички