Чисора и ужасяващата серия, която го държи буден през нощта (ВИДЕО)


Чисора и ужасяващата серия, която го държи буден през нощта (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1769 0

Бъдещият опонент на Кубрат Пулев - Дерек Чисора, ще излезе на ринга в "O2 Arena" в Лондон, тази събота (9 юли), в търсене на реванш от поражението, което Кобрата нанесе на британеца, през 2016 година.

Дел Бой се слави със своята внушаваща физика, тежкия си удар, както и фактът, че никога не бяга от двубой. Според мнозина специалисти и анализатори в световния бокс британецът не отстъпва пред никого и е готов на всичко в името на победата. 

От другата страна пък, не е лъжа и че формата, в която Чисора се намира, не е от най-добрите. Боксьорът е в ужасяваща серия от 3 поредни загуби при най-тежките. И трите обаче са от утвърдени имена на боксовата сцена. 

На 31. октомври британецът се изправи срещу настоящия носител на 3 световни титли в тежка категория - Олександър Усик. Срещата бе наистина ожесточена, продължи 12 рунда, а в края реферът вдигна ръката на украинеца. 

Следващата загуба дойде от Джоузеф Паркър. Двубоят бе постоянно отлаган заради контузии на Паркър, но в крайна сметка се състоя. Чисора отново не извади късмет и след 12 рунда новозеландецът бе обявен за победител по точки.

Месеци по-късно Джоузеф и Дерек отново се изправиха лице в лице. Новозеландецът се съгласи на реванш, който се проведе отново в Манчестър. Паркър доминираше, пращайки Дел Бой на няколко пъти в нокдаун и съвсем заслужено бе обявен за победител след 12 рунда.

Тази събота (9 юли) Чисора ще има възможността да прекъсне черната серия от поражения, побеждавайки българина Кубрат Пулев. А ето какво каза Дерек наскоро за своя опонент.

Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора четете в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички