Гледай Кубрат Пулев - Дерек Чисора на живо - ето как!


Гледай Кубрат Пулев - Дерек Чисора на живо - ето как!
Снимка: DAZN

105592 0

В събота вечер вниманието на феновете в тежка категория на професионалния бокс ще бъдат приковани към "O2 Arena" в Лондон, където ще се проведе най-важното за годината събитие за Кубрат Пулев - двубоят му срещу Дерек Чисора. 

Това е безспорно №1 двубой в бокса през юли, като един от двамата боксьори ще се "прости" с голяма сцена при загуба, а другият ще получи нов шанс да се бори да постигне мечтата си - да стане световен шампион!

Часове преди мача: Допинг ченгета приклещиха Чисора на улицата (ВИДЕО)

Кобрата ще се бие по-малко от два месеца след последния си двубой, като поема огромен риск, изправяйки се срещу Чисора, и то на Острова, но мечтата му е да стане световен шампион и, предвид напредналата му възраст, няма място за отстъпление. 

Гледайте Кубрат Пулев - Дерек Чисора само в DAZN 

Както вече съобщихме, българска телевизия няма да излъчи Пулев - Чисора. Добрата новина за феновете на бокса е, че битката на Кобрата срещу Дел Бой ще влезе програмата на стрийминг гиганта DAZN (линк за платформата тук!). 

Стрийминг гигантът ще излъчи и пресконференцията, и кантара преди битката между двамата, както и цялата галавечер в Лондон. Освен това е осигурен коментар на български за родните зрители. Галавечерта ще е налична още на английски и испански. Телевизионните битки от събитието започват в 21:00 часа българско време, а мачът на Кубрат и Чисора е последен в програмата. 

Тези от вас, които не могат да гледат битката на Кобрата, могат да следят Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg

Новини, анализи и информация и Пулев - Чисора по рундове в Sportlive.bg

Битката срещу Дел Бой е най-важната за Кубрат в последния етап от кариерата му. Най-добрият ни боксьор при професионалистите вече имаше два шанса да се бие за световна титла (загуби срещу Кличко и Джошуа), но победа срещу Чисора може да "отвори вратата" към потенциален трета (и последна) възможност за българския "лъв" да се бие за световния връх. 

Поради тази причина подготвихме специална страница, посветена на новини, информация и двубоя Кубрат Пулев - Дерек Чисора, в която можете да намерите следните материали: 

  • последни новини от лагерите на Пулев и Чисора 
  • подробности за излъчването на двубоя Пулев - Чисора 
  • интервюта с интересни личности преди Пулев - Чисора 

Ще намерите още много интересни материали, посветени на двамата боксьори, любопитни факти, визитки и вълнуващи моменти от миналото на Пулев и Чисора (всичко за Пулев и Чисора четете тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички