Откривателят на Пулев Хаген Дьоринг: На Кубрат ще му трябват поне 3 години, за да се бие отново за световната титла


Откривателят на Пулев Хаген Дьоринг: На Кубрат ще му трябват поне 3 години, за да се бие отново за световната титла
Снимка: БГНЕС

4185 0

На-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев би се нуждаел от поне 3 години, за да се бие отново за световната титла в тежка категория. Това обяви неговият "откривател" за професионалния бокс Хаген Дьоринг, според когото е по-добре Кобрата да се оттегли от професионалния ринг.

"Ще му трябват поне 3 години. А това е много трудно. Но може да се бие за европейската корона в един финален мач. Това ще бъде отличният момент да се оттегли", коментира Дьоринг пред "България Днес", според когото Кобрата много трудно ще се добере отново до званието "официален претендент" за световната титла.

Що се отнася до мача с Антъни Джошуа, Дьоринг заяви: "Когато Кубрат беше свален в 3-ия рунд, мислех, че няма да оцелее, но той успя - допълни своя анализ известният немски мачмейкър. - Джошуа беше по-голям, по-силен. Пулев започна да го цели със своята деснячка в шестия и седмия рунд. Но тези удари не се отразяваха на шампиона."

Късно снощи Кубрат се прибра на родна земя, а на летището коментира и дали мисли за отказване от бокса (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички