Приключи ли Кубрат Пулев с бокса? Ето отговора от самия него


Приключи ли Кубрат Пулев с бокса? Ето отговора от самия него
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

3796 0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев много трудно ще получи нов шанс за световната титла, но това няма да го спре да преследва мечтите си. Кобрата отсече, че няма никакво намерение да спира с професионалния си път в близкото бъдеще и ще продължи да се боксира - страхотна новина за феновете на спорта у нас. 

"Все някога ще се откажа от бокса. Дали ще е в близко бъдеще - не", лаконичен бе по темата Кобрата, след като няколко световни издания прогнозираха, че Пулев ще спре със спорта, ако загуби двубоя срещу Джошуа. 

Българинът, който беше посрещнат от фенове и медии на летище "София" сподели, че в бокса един удар решава всичко и точно това се е случило в съботната вечер на "Уембли Арена". 

"В тежка категория един-единствен удар решава всичко. Печелим, губим, в спорта има и малшанс. Ако имаше вариант да ми даде реванш, щеше да бъде много интересно. Малко вероятно, но не е изключено - за реванш", каза още той. 

"Падам и ставам, няма проблем. Здрава българска глава. Аз съм такъв човек, че докато мърдам, се надявам", сподели още той за това дали има психологически товар върху него след поражението. А какво ще направи първо Кобрата в България? 

"Нека да си отпочинем, да хапна, че съм много гладен. Ще хапна една хубава риба", каза Пулев. 

Родният боксьор се прибра късно в понеделник вечер, след като претърпя загуба от Антъни Джошуа след 9-рундова екшън на "Уембли". И въпреки че е още е рано за нов двубой, очертава се следващият съперник на Пулев да е Фюри (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички