Руски боксьор посочи кога трябваше Пулев да се бие с AJ, за да има шанс за успех


Руски боксьор посочи кога трябваше Пулев да се бие с AJ, за да има шанс за успех
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

19892 0

Руският боксьор в тежка категория Дмитрий Кудряшов заяви, че Кубрат Пулев е закъснял с провеждането на битката си срещу Антъни Джошуа. Според 35-годишния руснак Кобрата е имал сериозен шанс за победа срещу британската звезда преди 7-8 години. Кудряшов призна, че преди 8 години често е провеждал спаринги с българина и е бил наясно с качествата и възможностите му.

"Преди около 8 години в Германия провеждах много спаринги с Пулев в продължение на няколко месеца. Не беше лесно. Пулев от онези времена, преди поражението от Кличко (през 2014 година, бел.ред.) беше заплаха в тежка категория, защото имаше добро движение, добро чувство за дистанция, тъй като имаше добра аматьорска кариера и добра школа", заяви Кудряшов пред "РИА Новости".

"Той е едър, с широки кости. истински боец за тежка категория. Пулев по онова време би бил проблем за днешния Джошуа, сега обаче Джошуа е във възход, той показва разнообразие в бокса. Показва удари в тялото, удря ъперкъти в главата - това е просто фантастично. Беше наистина страхотно. Джошуа демонстрира в каква физическа форма се намира - движи се добре, отпуснат е. Той наистина показа класа, а Пулев е малко извън бокса, както ми се струва", допълни руският боец. А къде в мача Кубрат вижда най-голямата си грешка вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички