От "Топ Ранк" посочиха при какво условие Тайсън Фюри ще се върне на ринга


От "Топ Ранк" посочиха при какво условие Тайсън Фюри ще се върне на ринга
Снимка: Getty Images

2074 0

Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри ще се завърне на ринга, въпреки че обяви, че се отказва от спорта след победата си над Дилиън Уайт по-рано тази година. Това обяви промоутърът на Циганския крал и бос на "Топ Ранк" Боб Аръм.

Един от най-влиятелните промоутъри в света на бокса е убеден, че Фюри отново ще се качи на ринга, стига да получи достатъчно добра оферта. 

"Тайсън Фюри е извън спорта и ще остане извън спорта, докато не му предложим достатъчно голямо събитие, което ще го накара да се върне в спорта", заяви Аръм. 

Новината бе потвърдена и от друг представител на "Топ Ранк" Тод Дюбоф. "Тайсън все още не е решил какво ще прави, но очевидно победителят от реванша между Усик и Джошуа е нещо, което може да го върне на ринга. Може да бъде и нещо друго, например Франсис Нгану", коментира той. 

"Той достигна своя Еверест с победата над Уайт пред 94 хиляди зрители на "Уембли" и само той знае какво може да го мотивира да се върне. Но той е спортист и като всеки друг атлет иска да блести, докато е на върха на възможностите си. Надявам се, че той ще изпита това желание да се боксира отново, но това решение си е негово", добави Дюбоф. По-рано и Еди Хърн загатна за следващ мач на отказалия се Фюри.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички