Еди Хърн загатна за двубой между Джошуа и Фюри


Еди Хърн загатна за двубой между Джошуа и Фюри
Снимка: Getty Images

1973 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн даде наскоро в интервю, в което засегна няколко вълнуващи теми в световния бокс. Британецът не смята, че Тайсън Фюри ще се откаже от бокса и коментира дали е възможен сблъсъка между него и Антъни Джошуа.

"Ако трябва да бъда честен, не вярвам на всичко, което Тайсън казва, но в същото време той може да направи това, което иска", заяви Хърн в интервю пред Ариел Хелвани.

"Нека се оттегли от бокса, никой не го спира. Той спечели много пари, поясите в тежка категория също минаха през него, щом смята, че ще е щастлив извън бокса - нека го направи. Аз лично смятам, че най-големите двубои тепърва му предстоят. Мачове, с които ще остави истински значимо наследство в бокса", допълни британецът.

Хърн не пропусна да загатне за евентуален сблъсък между Джошуа и Фюри.

"В момента се водят много разгорещени дебати дали Тайсън Фюри е по-добър от Ленъкс Люис и много други легенди в бокса. Според мен той няма резюмето, за да докаже това. Но ще го направи, ако се изправи срещу Ей Джей и го победи", добави промоутърът.

Ще успеят ли двата лагера да стигнат до споразумение и най-накрая да видим този епичен сблъсък? Мнозина смятат, че това е напълно възможно, като се има предвид, че няма как боксьорите да откажат парите, които ще вземат за участието си в мач от подобен магнитут. Други обаче са на мнението, че Фюри няма да наруши обещанието си и мачът му срещу Дилиън Уайт бе последния в кариерата му.

Наскоро пък Тайсън Фюри направи изявление, в което коментира дали ще срещне Усик на ринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички