Тайсън Фюри отново предизвика огромен скандал


Тайсън Фюри отново предизвика огромен скандал
Снимка: GettyImages

1487 0

Световният шампион в професионалния бокс в тежка категория – Тайсън Фюри, се замеси в пореден скандал. Това стана по време на неговата почивка със семейството му на френската Ривиера.

В Кан той се опитал да се качи пиян в такси, но му било отказано. Това вбесило Фюри, който започнал да рита колата и да заплашва шофьора.

Грозната случка се е разиграла на оживена улица във френския град, като свидетели са били стотици минувачи. Циганския крал проявил агресивно отношение и към въпросните минувачи, които снимали действията му. Баща му Джон, който е бил с него, успял някак да го укроти и да го прибере в хотела.

Засега боксьорът не е арестуван и не му е повдигнато обвинение за хулиганство. На следващия ден Фюри коментира случилото се в една от социалните мрежи в типично негов стил: " Един клип, качен от други хора, не означава нищо. Прекарвам си добре, оставете ме на спокойствие. Ясно ми е, че завиждате".

Това не е първият случай, в който Тайсън Фюри се забърква в неприятности, проявявайки се с непристойно поведение. През 2020 година той беше хванат да шофира под влиянието на алкохол и наркотици. По-рано, през 2018 година, Циганския крал качи видео, в което разказва хомофобски и расистки вицове. Тогава това предизвика вълна от възмущение сред част от спортната общественост в родината му. Още по-назад във времето, преди 7 години през 2015 година, Фюри беше хванат с кокаин, което му донесе забрана да се боксира в период от две години.

Четете още:

Владимир Кличко призова МОК да забрани Олимпиадата за руските спортисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички