Олександър Усик втрещи промоутъра на Джошуа с габаритите си


Олександър Усик втрещи промоутъра на Джошуа с габаритите си
Снимка: Getty Images/Gulliver

4129 0

Украинският боксьор Олександър Усик изненада промоутъра на своя опонент Антъни Джошуа - Еди Хърн. Това се случи по време на откритата за медии тренировка, която бойците проведоха преди своя мач на 25 септември в Лондон.

"Усик изглежда огромен. Мощен врат, тренирани рамене. Повтарям, това е най-яката битка. И двамата са чисти боксьори. Наследството е на карта. Знам, че има и много солидни пари, но, повярвайте, че тези момчета мислят само за наследството, за своята биография. В списъка си на победените Джошуа има Дилиън Уайт, Чарлз Мартин, Доминик Бризил, Ерик Молина, Владимир Кличко, Карлос Такам, Джоузеф Паркър, Александър Поветкин, Анди Руис и Кубрат Пулев. Смятам, че Джошуа заслужава повече уважение. А ако победи и Усик...", коментира известният промоутър пред Sky Sports.

"Какво са силните му страни? Той е умен. Той знае как да надхитри съперника. Но Джошуа иска да му се противопостави не само със своята техника, но и със сила и бруталност. Нервен съм, не го крия. Не зная как ще се развие боят. Има много въпроси без отговор, което означава, че ни чака тежка битка. И също така е страхотно, че между тях цари атмосфера на взаимно уважение", допълни Хърн. А ето какво си казаха двамата бойци на тази тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички