ВИДЕО: Налудничавият смях на Усик, който втрещи всички преди мача с Джошуа


ВИДЕО: Налудничавият смях на Усик, който втрещи всички преди мача с Джошуа
Снимка: Getty Images

1491 0

Пресконференцията преди битката Джошуа - Усик очаквано привлече голям интерес, но на нея отсъстваха всякакви дразги, подмятания или конфронтации. Напротив - и Джошуа, и Усик демонстрираха взаимно уважение, като през цялото време бяха изключително сдържани в поведението си.

В един момент от пресконференцията обаче Олександър Усик буквално втрещи всички, след като започна да се смее истерично. Повод за бурния му смях беше първият въпрос към него, който казваше, че Усик прави много по-голяма крачка в кариерата си. Очевидно Усик, който е олимпийски шампион и бивш абсолютен шампион в полутежка категория, не беше съвсем съгласен. 

ГЛЕДАЙ ДЖОШУА - УСИК ТУК!

Усик прехвърляше бележки, докато Джошуа все още говореше, след това избухна в смях в отговор на първия въпрос, който му бе зададен, преди да каже: „Аз и Антъни ще направим нова стъпка в историята, нещо, за което хората по-късно ще говорят и ще помнят“.

Джошуа е устремен към това най-после да се изправи срещу шампиона на WBC Тайсън Фюри за абсолютната световна титла, ако преодолее последния си претендент. Усик ще се бори да стане едва третият боксьор в историята сле Ивендър Холифийлд и Дейвид Хей, който печели световни титли както в полутежката, така и в тежката категория.

А какво си казаха Антъни Джошуа и Олександър Усик, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички