Когато Антъни Джошуа спря Кубрат Пулев за световната титла (ВИДЕО)


Когато Антъни Джошуа спря Кубрат Пулев за световната титла (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/Getty Images

6592 0

Антъни Джошуа ще се изправи срещу Олександър Усик в мач за световните титли в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO. Британецът за последно се би срещу Кубрат Пулев през декември 2020 г., като мачът ще се помни дълго. AJ нокаутира Кобрата в деветия рунд и за втори път мечтата на Пулев за световната титла беше отнета.

Тогава Пулев демонстрира много по-добър бокс отколкото в първия си мач за световната титла през 2014 г., като показа сериозна издръжливост срещу тежките удари на Джошуа.

В първия рунд и двамата боксьори се дебнеха, като Джошуа беше малко по-активен, а Пулев демонстрира добра защита. Във втория Пулев се опита да притисне съперника си, но получи здрави крошета и ъперкът след контраатака. В следващия рунд Ей Джей прати Пулев два пъти на земята, като българинът оцеля.

Последва единственият рунд, който Пулев може би взе - Джошуа беше по-пасивен, а Кобрата за първи път пласира добра атака от два поредни удара. И в рунд №5 AJ не беше толкова активен, но имаше по-точните удари. Силите изглеждаха изравнени в шестия рунд, като и двамата успяха да пласират добри удари. Все пак британецът се оказа по-корав и в деветия рунд след серия от силни ъперкъти повали Пулев.

Гледайте Джошуа - Усик ТУК

Припомнете си и пълния репортаж от мача Джошуа - Пулев ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички