Олександър Усик vs Тайсън Фюри се пече! Представителите на Циганския крал се задействаха


Олександър Усик vs Тайсън Фюри се пече! Представителите на Циганския крал се задействаха
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2875 0

Световният бокс трепне в очакване да разбере кога страшилищата при най-тежките - Тайсън Фюри и Олександър Усик, ще се изправят един срещу друг и ще обединят титлите в тежка категория. Двамата "флиртуват" един с друг от известно време, но така и не успяват да стигнат до договорка за евентуален дуел. 

Ще видим ли мач между Фюри и Усик?

Сега обаче стана ясно, че промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, предстои да се срещне със самия Усик и неговите представители следващия четвъртък (27 октомври), където ще се обсъдят условията на украинеца и Циганския крал за предстоящ сблъсък, пише "Daily Express".

Сагата с намирането на опонент на Циганския крал

Веднага след като Олександър Усик се разправи с Антъни Джошуа през лятото, се заговори за дуел между украинеца и Тайсън Фюри. Усик обаче отказа, защото си е поставил за цел да прекарва повече време със семейството си.

Името на Антъни Джошуа също бе сред кандидатите за опонент на Фюри, но след редица разговори двамата не успяха да се разберат. И в крайна сметка Циганския крал реши да даде шанс на Дерек Чисора на трети декември тази година.

Чисора - следващото предизвикателство пред Фюри

Двамата ще стъпят тази зима на ринга на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в третия мач помежду си. Предните два са завършвали с победи за Фюри, а този път букмейкърите отново считат Циганския крал за изявен фаворите пред Дел Бой. Вторият обаче не трябва да бъде подценяван и ще разчита на своята агресия, за да изненада съперника.

Наскоро пък стана ясно, че Кубрат Пулев също е влизал в сметките на Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички