Олександър Усик трябва да изпълни абсурдно условие, за да се стигне до мач с Тайсън Фюри


Олександър Усик трябва да изпълни абсурдно условие, за да се стигне до мач с Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

3258 0

Голямото боксово зрелище, което може да обедини световните титли при най тежките, Тайсън Фюри - Олександър Усик все още може да се състои, но от екипа на Циганския крал имат абсурдно условие към украинеца, кото той трябва да изпълни, за да могат да бъдат подновени преговорите.

Бащата на Тайсън Фюри - Джон, е категоричен, че украинският боксьор трябва да направи публично извинение във видеоформат и да го разпространи из социалните мрежи, преди екипът на Циганския крал да започне нови преговори.

"Освен ако не се качи на видео и не каже истината за това, което е направил, никога няма да има битка за Усик, никога… Това ще се случи, когато той се извини, че се опитва да хвърли вината върху Тайсън", каза Джон за "SecondsOut".

Сагата Фюри - Усик

Припомняме, че боксовият свят очакваше сблъсък между двете страшилища в тежка категория през 2023 година. През пролетта се водеха редица преговори и се очакваше двамата да излязат на ринга в края на април, но всички планове пропаднаха, тъй като според редица информации двамата боксьори не са успели да се разберат за хонорарите си.

В момента екипът на Фюри търси спешно негов нов опонент, а Боб Аръм призна, че Циганския крал може да се изправи срещу изненадващи имена в близкото бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички