Боб Аръм назова две имена, срещу които Тайсън Фюри може да се изправи


Боб Аръм назова две имена, срещу които Тайсън Фюри може да се изправи
Снимка: Getty Images

1577 0

Търсенето на опонент на световния боксов шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри продължава. Британецът не е бил на професионалния ринг от декември 2022 година и поне към момента няма сведения, че ще има нов съперник в близките месеци.

Според промоутъра на Фюри - Боб Аръм от "Top Rank", пред Циганския крал има много опции - ветеранът промоутър посочи високо ценения Мартин Баколе и бившия шампион на EBU Агит Кабайел като опции.

"Има цял списък с възможни опоненти. Разглеждаме списъка с претенденти от различните организации и избираме един. Баколе, който победи Тони Йока, е добра опция. Агит Кабайел също е отличен съперник за Фюри", каза Аръм пред "IFL TV".

 

"Има наистина много добри опоненти, но за това трябва да питате Франк Уорън и Джордж Уорън, които са в постоянен контакт с Тайсън и мисля, че много скоро ще решат въпроса с новия опонент на Фюри", добави още Аръм.

През тази година екипът на Фюри преговаряше с Анди Руис, Жилей Джан и дори Антъни Джошуа. Циганския крал не успя да се разбере с нито един от тях, като се твърди, че Руис е поискал 20 милиона долара, Джан е бил задължен по договор да играе реванш с Джо Джойс, а Джошуа е отказал, за да преследва вече планиран сценарий от две битки през август и декември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кубрат Пулев призна за преговори с Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички