Олександър Усик се съгласи на условията на Тайсън Фюри, чака "ДА" от Циганския крал


Олександър Усик се съгласи на условията на Тайсън Фюри, чака "ДА" от Циганския крал
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

6379 0

Световният шампион в  тежка категория на бокса - Олександър Усик, се е съгласил на поставените условия от Тайсън Фюри за евентуален сблъсък между двамата, твърди изданието "Sun".

Екипът на украинеца е прегледал внимателно документацията и след дълго обсъждане се е съгласил с условията, поставени от Циганския крал. Сега единственото, което трябва да се случи, е самия Фюри официално да постави подписа си.

"Всичко е готово от наша страна, абсолютно всичко. Само един човек остава да се съгласи официално на двубоя и това е Тайсън Фюри", заявява мениджърът на Усик - Егис Климас.

Говореше се, че двете страшилища в тежка категория ще се срещнат на ринга още през декември, но Усик тогава отряза колегата си поради контузии, с които не може да се състезава. Тогава Фюри реши, че ще мери сили с Дерек Чисора на трети декември.

Има най-различни информации, които съобщават, че така желаният сблъсък между двамата ще се състои не преди пролетта на 2023 година. Шоуто определено ще бъде гарантирано, а боксовите фенове с нетърпение очакват, то да бъде официализирано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е фаворит за следващ съперник на Антъни Джошуа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички