Съветват Олександър Усик да пропусне боя с Тайсън Фюри и да се срещне с Дионтей Уайлдър на ринга


Съветват Олександър Усик да пропусне боя с Тайсън Фюри и да се срещне с Дионтей Уайлдър на ринга
Снимка: Getty Images

1879 0

Треньорът на страшилището в тежка категория на бокса Дионтей Уайлдър - Малик Скот, смята, че за световния шампион Олександър Усик ще е по-добре да се срещне с американеца, отколкото да мери сили с Тайсън Фюри.

Скот вярва, че Усик трябва да "замрази" преговорите с Фюри и да се насочи към Уайлдър, защото двубой с Бронзовия Бомбардировач би бил далеч по-интересен и по-предизвикателен за украинеца.

Самият Дионтей Уайлдър наскоро нокаутира финландеца Роберт Хелениус още в първи рунд, след дългогодишно отсъствие от боксовата сцена. Бронзовия Бомбардировач сподели и неотдавна, че се намира в перфектна форма и е готов за следващото голямо предизвикателство в кариерата си.

Олександър Усик, от своя страна, отказа да се среща с Тайсън Фюри през декември, защото иска да обърне внимание на семейството си и да си почине пълноценно.

Със сигурност двубой между украинеца и Уайлдър би бил изключително интересен. Двамата се намират в отлична форма и умеят да приковават вниманието върху себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Българските боксьори станах номер 1 в Марибор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички