Антъни Джошуа жегна Фюри и отсече: Ще се бия с него


Антъни Джошуа жегна Фюри и отсече: Ще се бия с него
Снимка: Getty Images

4154 0

Антъни Джошуа обяви, че все пак очаква в бъдеще да се изправи срещу Тайсън Фюри. Бившият световен шампион по бокс не се споразумя за битка срещу сънародника си в края на тази календарна година.

Циганския крал офертира Джошуа през септември, но в крайна сметка преговорите пропаднаха. Така Фюри организира трети мач с Дерек Чисора на 3-ти декември.

След това Тайсън заяви, че никога няма да се бие с Джошуа, но според Ей Джей те ще се качат на ринга в определен момент.

Последният пич, срещу когото трябваше да се бия, е добър партньор за танци. Той се справя много добре със социалните мрежи. Мисля, че далеч от медиите ще свършим добра работа. Ще се случи, ние сме едно поколение. Той определено е боец“, отсече Джошуа, визирайки Фюри.

Последният ми мач ме смаза, толкова много очаквах от него, както и британските фенове. Близките ми казаха, че от психическа гледна точка имам нужда от почивка. Физически съм готов, аз съм воин, обичам този спорт“, призна британецът след втората си загуба от украинеца Олександър Усик.

Междувременно Тайсън Фюри предприе изключително любопитна стъпка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички