Старт на бойната седмица: Всичко или нищо за Антъни Джошуа!


Старт на бойната седмица: Всичко или нищо за Антъни Джошуа!
Снимка: Getty Images

15702 0

Повече от 7 месеца изминаха от "Яростта на Червено море" - галавечерта в Саудитска Арабия, посветена на реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа. Както е известно, Ей Джей претърпя второ поредно поражение и сега, повече от половин година по-късно, кариерата му е заложена на карта. 

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN за мача на Джошуа

На 1-ви април бившият световен шампион ще направи всичко по силите си, за да спре "свободното падане", както някои наричат представянето на Джошуа в двата двубоя с Усик. Той ще се изправи срещу доказан боец в лицето на Джърмейн Франклин и всеки друг резултат освен категоричен успех с нокаут е неприемлив за любимеца на британските фенове. 

ВАЖНО: Всичко за завръщането и важния мач на Антъни Джошуа четете в Sportlive.bg. 

Всичко или нищо за Антъни Джошуа 

Край на битките на стадиони с по 50+ хиляди души. Край на огромните хонорари за всеки бой. Ей Джей влиза в критичен за кариерата си момент и вече няма право на грешки. 

В зала "O2 Arena" в Лондон бившият шампион ще се изправи срещу опонент, който има на сметката си 21 победи и 14 нокаута, както и само едно поражение за 22 мача на професионалния ринг. 

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN за мача на Джошуа

Загуба означава окончателен край на големите битки за Ей Джей. Репутацията му ще пострада безвъзвратно, а мечтата му да стигне отново до световна титла и обединителен мач - ще угасне. 

Франклин определено е заплаха, за което свидетелства и фактът, че изигра фантастичен двубой срещу Дилиън Уайт и загуби със съдийско "мнозинство" - двама съдии присъдиха победа на Уайт, а третият - равенство. 

Какво да очакваме от бойната седмица на Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин? 

Като преди всяка друга популярна галавечер, и в Лондон тази седмица ще станем свидетели на много събития, посветени на битката на Джошуа.

Пресконференцията ще се проведе в сряда, докато в петък е насрочен кантарът между двамата боксьори, както и на всички останали бойци, които ще се бият в "О2 arena" в събота вечер. 

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN за мача на Джошуа

Телевизионната програма ще стартира около 20:00 часа българско време, докато голямата битка се очаква да стартира около 00:00 часа българско време. 

Кой ще излъчи битката Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин? 

Ей Джей има контракт с DAZN за поне следващите 3 свои двубоя, което означава, че стрийминг гигантът ще излъчи шоуто в Лондон. Българска телевизия няма да предава мегашоуто в Англия, но всеки фен на професионалния бокс у нас може да го гледа в сайта или мобилното приложение на DAZN. 

За читателите на Sportlive.bg ще има специална изненада що се отнася до излъчването на двубоя, която ще обявим съвсем скоро! 

Който иска да гледа мача на Ей Джей може да се регистрира в DAZN тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички