Потвърдено: Зрелище Фюри - Усик и Джошуа - Уайлдър 2 в 1 ще има, датата е определена


Потвърдено: Зрелище Фюри - Усик и Джошуа - Уайлдър 2 в 1 ще има, датата е определена
Снимка: Valentin Tikhonov / Pixabay

16080 0

От компания "Skill Challenge Entertainment" потвърдиха, че боксовите фенове могат да очакват страхотно зрелище в края на годината. Неин представител разкри подробности за плануваното шоу през декември в Саудитска Арабия.

Кой срещу кого и как?

В една вечер те се готвят да организират битка между носителя на титлата на WBA, WBО и IBF в тежка категория - Олександър Усик, и шампиона на WBC Тайсън Фюри, както и между бившите притежатели на тези пояси - съответно Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Тайната

Според Амер Абдалах датата вече е определена, но засега се пази в тайна. "Разбира се, че имаме дата за това събитие. Но няма да Ви я кажа. Това ще бъде най-доброто зрелище в света на бокса, мога да Ви уверя. Аз съм в този бизнес от 30 години, но саудитците го правят по различен начин", заяви той пред iFL TV.

Организация от най-високо ниво

"Принц Халид организира всичко на най-високо ниво, дори такива обикновени неща като пресконференция. Ако погледнете пресконференциите в Саудитска Арабия, те са различни от тези, които сте виждали преди.

Другото нещо е грижата за бойците. Принц Халид лично гарантира, че всеки от тях ще бъде третиран с най-голямо уважение. Те ще получат всичко необходимо. Това е като глътка свеж въздух, за да видите накъде трябва да отиде боксът. Просто ще е страхотно да се види, това е, от което се нуждае боксът", допълва Абдалах. Ето как по-рано Джошуа коментира слуховете за мегабитката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички