Великият Джордж Форман посочи кой боксьор може да накаже жестоко Тайсън Фюри


Великият Джордж Форман посочи кой боксьор може да накаже жестоко Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

10171 0

Боксовото величие в тежка категория Джордж Форман вярва, че само един човек на планетата може да затрудни световният шампион Тайсън Фюри.

"Големия Джордж" сподели, че има само един боец в тежка категория, който може да сложи край на царуването на Фюри, като 74-годишната легенда прогнозира, че неговият колега - британецът Антъни Джошуа, може да му разкаже играта.

"Единствената битка, която искам да видя, преди да затворя очи от бокса, е Тайсън Фюри срещу Антъни Джошуа. Ей Джей е единственият човек, който може да затрудни Тайсън Фюри. В момента Циганския крал е най-добрия боксьор, а аз обожавам това. Тези две момчета ме карат да се вълнувам", заяви Форман за "talkSPORT".

Феновете призовават за сблъсък на Фюри и Джошуа от години, като двубоят беше близо да се официализира в два случая, но това така и не се случи.

Фюри трябваше да се бие с Олександър Усик в мач, който да обедини световните титли за първи път, след като това бе постигнато от Ленъкс Люис. Преговорите между двата лагера обаче пропаднаха и сега се очаква Циганския крал да се изправи срещу  Анди Руис-младши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички