Тервел Пулев коментира "притеснението" си от съперника си Ковальов


Тервел Пулев коментира "притеснението" си от съперника си Ковальов
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

5080 0

Българският боксьор Тервел Пулев коментира думите на следващия си съперник Сергей Ковальов, че е изглеждал притеснен от него на първата им пресконференция за мача на 14 май в САЩ. Той сподели очакванията си от двубоя и описа своя съперник в интервю за "Спортната джунгла".

"Кацнах няколко часа преди пресконференцията. Не съм спал в легло. Пътувах. Може и да съм бил уморен. Ковальов е много добър боксьор. Казах го на пресконференцията. Да не би това да си е помислил, че съм леко притеснен. Споделих, че ще се бия с боксьор от световна класа. Той така ме погледна, сигурно си каза, че съм притеснен. Ковальов е добър, мога да кажа хубави неща. Уважавам го като състезател и боксьор. Имам респект. Мисля, че той също подхожда по същия начин. Играл е два пъти повече от мен професионален бокс", заяви по-малкият брат Пулев пред youtube-канала.

"Той е типичен руски боксьор от съветската школа. От американския престой не се е повлиял. Прилича все още на боксьор с аматьорски стил. В такива рамки се движи. Не мога да си правя планове как ще свърши мачът. Надявам се да победя. Смятам, че имам силите и възможностите", категоричен е Тервел, който все още е непобеден като професионалист. А ето какъв успех може да постигне той, ако победи Ковальов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички