Може да няма големи боксови мачове до следващата пролет


Може да няма големи боксови мачове до следващата пролет
Снимка: Getty Images/Guliver

1726 0

Има вероятност най-големите боксови сблъсъци за световните титли в различните категории да се проведат чак след година, за това предупреди анализаторът Стив Бънс. От това може да пострада и Кубрат Пулев, който има уговорен двубой с Антъни Джошуа, като двубоят бе изместен от юни за юли месец.

Тази дата обаче също изглежда трудна за реализиране, като е възможно този двубой, както и третият мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри да се проведат едва през пролетта на 2021 година.

"Ако очаква да има и втора вълна на вируса, тогава кога ще бъдат големите мачове. Мисля, че през следващите седем-осем месеца само ще опипваме почвата, но не виждам голям мач преди април, май или юни следващата година. На теория тогава ще имаме по-добра идея каква се ситуацията. Не можем да направим грешката да скочим по-рано от необходимото", коментира Бънс пред BBC.

"Промоутъри като Франк Уорън, Еди Хърн и Боб Арън (промоутър на Кобрата) няма да искат да организират огромни галавечери, които включат летене из целия свят с промоционални цели, през август или септември. Не мисля, че времето е достатъчно, а никой не иска да избързва с подобни мачове. Както Аръм каза няма как да се провеждат мачове при закрити врати, защото няма кой да компенсира загубите на приходи от билети", допълни Бънс. А кога, според Боб Аръм, ще се проведе мача между Кубрат и Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички