Гоцев: Засега няма промяна в датата и мястото на мача с Джошуа, но имаме резервен вариант


Гоцев: Засега няма промяна в датата и мястото на мача с Джошуа, но имаме резервен вариант
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

1960 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, обяви, че 25 юли е актуалната дата за провеждане на мача на българина с Антъни Джошуа. Гоцев, който се намира в дома си в Лас Вегас, обяви, че е в дома си в изолация и е напълно здрав. Той посочи, че се намира в постоянна връзка с екипа на британската звезда.

"В постоянна връзка сме с екипа на Джошуа. Засега няма промяна в датата и мястото на провеждане на мача - Лондон. Има обаче логика в предложението на Кобрата той да се играе без публика, пък и аз не виждам как дотогава ще бъде възможно да се състои такова спортно събитие пред 70 000 зрители", коментира мениджърът на Кобрата пред БНР.

"Все пак има надежда ситуацията в света да се подобри през май, но имаме резервни варианти, които включват промяна на арената и промяна на града-домакин", поясни Гоцев. А какво съобщи Еди Хърн по повод евентуално ново отлагане на мача с Пулев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички