Боб Аръм: Джошуа - Пулев ще се отложи за есента


Боб Аръм: Джошуа - Пулев ще се отложи за есента

1288 0

Мачът за световната титла между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев по всяка вероятност ще бъде отложен още веднъж. Това смята промоутърът на българина Боб Аръм, главата на "Top Rank". Както е известно, събитието бе насрочено за 20 юни, а заради пандемията от коронавирус отложено още веднъж - за 25 юли.

Според Аръм, големият мач най-вероятно ще бъде отложен за есента, както и третият сблъсък между Дионтей Уайлдър. Той посочи и кога според него може да се състои и мегасблъсъкът Фюри - Джошуа.

"Смятам, че планирането на мача с Пулев за юли е малко оптимистично. Не мисля, че ще можем да получим разрешение, за да имаме зрители на събитието през юли. Мисля, че тази битка ще премине за есента, както и битката Фюри - Уайлдър", заяви американският промоутър пред iFL TV.

"Джошуа и Фюри са победители. Следващата година ще се бият. Няма да е голяма катастрофа, ако не се бият през декември, а през януари или февруари 2021 година", допълни Аръм. А кое е слабото място на Джошуа, според промоутъра и защо Пулев има шанс да го победи вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Класации


Петте футболни звезди, които никога не са изпускали дузпа

В света на футбола дузпите са лотария. И рано или късно всеки футболист тегли губещ билет. Дори легендарни играчи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама