Тервел Пулев сподели как би завършил двубой между него и Кубрат, както и дали може да нокаутира кон


Тервел Пулев сподели как би завършил двубой между него и Кубрат, както и дали може да нокаутира кон
Снимка: БГНЕС

3480 0

Българският боксьор Тервел Пулев направи любопитни изказвания по време на гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Той се появи на кон, като отговори на въпросите дали може да нокаутира един кон, както и кой би победил, ако се изправи срещу своя брат, който е от тежка категория - Кубрат Пулев.

"Не съм мислил дали мога да нокаутирам кон. Би било трудно. По-скоро може да си счупиш ръката. Случвало ми се е на тренировка, на мач. Лошото е, че не се замисляме за душите си, а само мислим за телата си. Никой не те пита дали душата ти е спокойна, а питат само дали ръката ти е добре. Дадена травма минава, но след нея оства честта от това, което си направил ти. Вътрешното удовлетворение е по-важно" - заяви той, като се отклони към по-сериозна тема.

Тервел сподели, че страхът преди мач е съвсем нормално нещо и е насочен предимно към това да не загубиш или да не се изложиш. По думите му - въпреки че понякога човек няма как да е спокоен, "истинският войн никога няма гняв в себе си".

"Никога не сме си говорили за бой с Кубрат. Не мисля, че някога ще бъдем противници на ринга. Иначе като малки сме се карали за какво ли не, например за последния домат в салатата. Ако някога се изправим един срещу друг, залагам на равен мач и двамата си поделяме хонорара. Боксът затова се прави, той е бизнес. От деца сме заедно, заедно сме пораснали. Само като се погледнем и знаем другия какво мисли. В ъгъла си говорим това, което е необходимо според това, което се случва около нас" - отговори той на въпрос кой би победил измежду него и Кубрат.

Тервел призна още, че никой не го е мотивирал да стане доброволец в столична болница, за да помага на медиците в битката срещу коронавируса, а сам е взел това решение. По думите на един от докторите, Тервел веднага е вдигнал духа на болницата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички