Мистериозен наркотик върнал Майк Тайсън на ринга


Мистериозен наркотик върнал Майк Тайсън на ринга
Снимка: Getty Images

2353 0

Легендата в бокса Майк Тайсън сподели, че психеделичният наркотик „отрова на жаба“ е нещото, което му е позволило да се върне на ринга на 54-годишна възраст. Тайсън излезе на ринга за първи път от 15 години насам през ноември 2020 година, изправяйки се срещу Рой Джоунс-младши в демонстративен мач.

Последният двубой на Тайсън преди завръщането му преди 2 години беше загубата от Кевин Макбрайд през 2005 година. Тайсън сподели интересни неща в подкаста на Джо Роугън.

„Не знаех какво представлява този наркотик, но си казах, че трябва да го направя, да го опитам и така отслабнах. Не знам как точно се случи, но го постигнах“, сподели Майк Тайсън.

„Отровата от жаба“ се извлича от рядък вид жаба, произхождаща от пустинята Сонора в Аризона. Твърди се, че наркотикът, който се пуши, може да причини „религиозно пътуване“, което в някои случаи продължава до един час.

Железния Майк продлъжи да разказва за противниците си при завръщането си на ринга. „Битката, която проведох с Рой Джоунс, всъщност трябваше да е срещу Боб Сап. Рой Джоунс се намеси, както и други бойци като Джейк Пол, и всичко стана много объркано“, разкри Тайсън.

Доброто представяне на Майк Тайсън срещу Джоунс-младши доказа, че легендата в бокса все още притежава необходимата класа и възможности да бъде сред най-добрите и днес.

След това Тайсън се пошегува, че би искал 1 милиард долара, за да се изправи срещу ютубъра Джейк Пол, с когото са добри приятели извън ринга, но подчерта, че не е чувал нищо за евентуален двубой между двамата.

Евентуално ново завръщане на Тайсън на ринга би зарадвало много от феновете му, които си спомнят неговите фантастични мачове и страховити нокаути. Насладете се на нокаутите на Майк Тайсън с това ВИДЕО

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички