Майк Тайсън даде много опасен съвет на Уайлдър преди боя му с Фюри


Майк Тайсън даде много опасен съвет на Уайлдър преди боя му с Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

12564 0

Предстои очакваният с огромен интерес трети сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. До момента британеца има един успех (другият мач завърши наравно) и след него носи колана на WBC, но американецът ще опита да си го върне тази събота (9 октомври).

Една от големите легенди на бокса Майк Тайсън пък даде любопитен съвет на Уайлдър малко преди деня - а именно да се хвърли и да даде всичко от себе си от самото начало до 5-6 рунда, колкото евентуално би издържал мачът, преди някой да падне.

"Това ще бъде добро. Харесвам Уайлдър, но дали той отива, за да победи, или отива, за да получи големите пари. Отива ли наистина там, за да победи?" - зачуди се 55-годишният Тайсън.

Уайлдър стана антипатичен за мнозина от своите фенове, след като обвини Фюри, че е измамник. Но Майк Тайсън вярва, че той ще върне обратно уважението към него, ако излезе и постигне голяма слава.

"Те трябва да излязат на максимума за пет или шест рунда. Ако го хванеш, хващаш го. Всеки ще бъде доволен, ако и двамата се хвърлят на максимум от началото. Шест рунд на максимум - или печелиш, или губиш" - сподели още Майк Тайсън.

А вижте любопитната история за това как Майк Тайсън предложи 10 бона, за да се бие с горила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички