Когато Майк Тайсън предложи 10 бона, за да се боксира с горила


Когато Майк Тайсън предложи 10 бона, за да се боксира с горила
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

9869 0

Да, правилно сте прочели заглавието - Майк Тайсън в действителност е искал да се боксира с горила, като е бил готов да плати 10 000 долара, за да си осигури епичната битка.

През 80-те години на ХХ век Тайсън все още е непобеден в тежка категория и няма знаци, че скоро някой ще успее да го победи. Това кара Железния Майк да потърси иновативно решение за по-сериозен спаринг партньор.

Става въпрос за близо 150-килограмова горила, която Майк среща в зоопарк. Тайсън дори е предложил 10 000 долара на охранителя на зоопарка, за да отвори клетката на горилата и да се бие с нея. Той обаче му е отказал.

"Платих на човек от зоопарка да ни отвори само за мен и Робин, след като бяха затворили. Когато стигнахме до клетката с горилите, имаше една голяма, която тормозеше всички останали", разказва Майк.

Те бяха толкова мощни, но очите им издаваха невинност. Предложих на зоопазача 10 хиляди долара, за да отвори клетката и да ме остави да смачкам горилата. Той отказа", добавя още той за случката.

Наскоро Майк Тайсън беше даден под съд - ето защо!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички